V primerih opremljanja domačega vrta oz. dvorišča okrog hiše, z najrazličnejšimi zunanjimi igrali ter hkrati v primerih, ko je potrebno za več otrok pri hiši, najti ustrezna igrala, ki jih hkrati pri igri, lahko uporablja več otrok, vas bo prav gotovo, zraven vseh ostalih igral, zanimala tudi dvojna gugalnica za otroke.

Dvojna gugalnica za otroke, ki smo jo razvili kot produkt v sklopu našega programa Aktiv, je sestavljena iz ogrodja iz aluminija, vezni elementi pa so izdelani iz pvc/polietilena ali lesa različnih izvorov (macesen, hrast, akacija, drugo,…)

.

dvojna gugalnica za otroke
Za podrobnosti o dvojni otroški gugalnici, kliknite na sliko

.

Praktična za uporabo, prenosljiva in izjemno hitro postavljiva, se je izkazala dvojna gugalnica za otroke, zelo uporabna predvsem pri opremljanju domačih otroških igrišč, ogromno naših kupcev gugalnic, pa prihaja tudi iz segmenta, kjer je za takšne gugalnice zanimanje, pri opremljanju javnih površin, športnih in krajinskih parkov in drugo.

.

Dvojna gugalnica za otroke (iz aluminija)
v primerjavi z otroškimi gugalnicami iz ostalih materialov

.

Prednosti aluminijaste dvojne gugalnice, napram lesenim (in plastičnim) se izkazujejo v glavnem skozi enostavno montažo, neprimerljivo daljšo vremensko odpornost ter bistveno nižjimi stroški vzdrževanja, kot jih poznamo iz vzdrževanja ostalih zunanjih igral za otroke in so izdelana iz lesa.

.

Obenem dodatno prednost dvojnih, aluminijastih, otroških gugalnic predstavlja njihova modularna sestava, ki praktično omogoča, da gugalnico poljubno dopolnimo z npr. plezalnimi ogrodji (kot je to vidno na zgornji sliki), sicer pa jo lahko, po potrebi, tudi poljubno povečamo v širino ter priključimo ostalim zunanjim igralom celotnega otroškega igrišča.

.

dvojna zunanja gugalnica za otroke
Dvojna zunanja gugalnica za otroke v okviru opremljanja celotnega otroškega, zunanjega igrišča.

.

Skico koncepta postavitve dvojne zunanje gugalnice za otroke, si lahko ogledate na spodnji sliki:

.

.dvojna gugalnica za otroke skica

.

Vljudno povabljeni, da si v okviru našega programa Aktiv, ogledate še vsa ostala zunanja igrala za otroke, ki jih prav tako lahko vključite v opremljanje domačega otroškega igrišča ali pri opremljanju športnega parka. Predvsem med opremljevalci mestnih in večjih igrišč za otroke, je v zadnjih letih, ravno na področju opremljanja s sodobnimi igrali, kamor sodi tudi dvojna gugalnica za otroke (iz aluminija), opaziti povečano zanimanje za razvoj celotnega koncepta igre za otroke (ki hkrati omogoča prostor za zabavo in druženje, razgibavanje otrok in predvsem varno igro (1).

.

zunanja igrala kreal

.

Med našimi najbolj priljubljenimi ostalimi otroškimi igrali, boste  našli, namenska otroška igrala za krepitev ravnotežja, najrazličnejše letve in otroška plezala ter druga igrala, ki bodo vašim otrokom popestrila igro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.