Spodaj smo pripravili zapis za vse, ki jih zanimajo aluminijasta zunanja igrala za otroke.

V tem mojem prvem zapisu sem kot temo izbrala takšno, ki je času primerna, saj verjamem, da se bo marsikater-i/-a vodja projektov, ki se ukvarja s prenovo ali izgradnjo novih otroških igrišč, in ki se je po poletnem dopustu vrnil /-a k svojemu projektu, spraševal /-a, katera otroška igrala naj izbere za novo igrišče v novem športnem parku, da jih bodo otroci z veseljem uporabljali.

aluminijasta zunanja igrala za otroke
S klikom na sliko si oglejte našo ponudbo zunanjih igral za otroke.

Poleg tega, da bo hkrati njihova življenjska doba čim daljša, stroški vzdrževanja pa čim manjši, zato, da bo občinski proračun kar najmanj obremenjen.  Podobno se tudi marsikateri/-a ravnatelj/-ica sprašuje, s katerimi novimi otroškimi igrali zamenjati stara, ki jih je do jeseni potrebno zaradi (ne)varnosti odstraniti. Vsem bo odgovor na vprašanje katera so tri TOP aluminijasta otroška igrala več kot dobrodošel, sploh, če je s projektom povezan še njegov kratek rok izvedbe.

V nadaljevanju bom opisala tri aluminijasta igrala, ki so jih naše stranke – občine in šole,  največkrat izbrale v obdobju pomlad-poletje 2017 in jih lahko uvrstimo med tri TOP aluminijasta igrala letošnjega poletja. Njihove pozitivne izkušnje in zadovoljstvo z igrali Kreal so dejstvo, na podlagi katerega vam jih priporočam kot vašo TOP izbiro, »must have« in kot nepogrešljivi del vašega igrišča in športnega parka.

Naša top 3 aluminijasta zunanja igrala za otroke

Vsa tri igrala smo zasnovali v podjetju Kreal, ki ima večletne izkušnje z dizajniranjem, proizvodnjo in montažo otroških igral iz aluminija. Vsa igrala blagovne znamke Kreal so certificirana po standardu SIST EN 1176.

Nesporni zmagovalci tega poletja so:

  1. Trikrako plezalo
    Naloga: nadzorovano plezanje in spuščanje.

      Učinek:

  • Spretnost za nadzor ravnotežja.
  • Krepitev mišic zgornjega dela telesa.

.

zunanja otroška igrala
Zunanje otroško igralo za krepitev ravnotežja.

2. Ravnotežje

Naloga: nadzorovana hoja po gibajočih se krožnikih.

Učinek:

– Izboljšanje koordinacije nog.

– Izboljšanje občutka ravnovesja.

– Prebijanje skozi različne gibalne vzorce.

3. Valovanje

Naloga: nadzorovana hoja po lebdečih površinah.

Učinek:

– Izboljšanje koordinacije nog.

– Izboljšanje občutka ravnovesja.

Priporočamo: Prekrasno igralo za otroke – plezalni zid

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.